Werving & selectie voor PO

Ik ben voor onze onderwijsinstelling op zoek naar een
per

Het vinden van goede mensen voor vaste functies in het primair onderwijs kan een uitdaging zijn. Onderwijs Interim Desk heeft een groot netwerk van gescreende onderwijsprofessionals. We herkennen goed leiderschap en maken matches op basis van onderwijsdoelen en -cultuur. Daarmee helpen we jouw schoolorganisatie aan de juiste zorgcollega.

Dat doen we op onze eigen manier: bij ons geen dichtgetimmerde contracten of oplopende kosten. Of het nu om een vacature bovenschools directeur of een vacature intern begeleider gaat. We werken met een vast, transparant tarief.

Lees hier meer over onze aanpak.

Interim onderwijs (PO)
Onze beloftes
  • We kennen het onderwijs van binnenuit. Om eenheid en kwaliteit te bevorderen begeleiden we de benoemingsadviescommissie (BAC) intensief bij het selectieproces;
  • We beschikken over een groot netwerk en weten ook daarbuiten de markt te bereiken;
  • We werken op no cure no pay basis;
  • Onze tarieven zijn, net als altijd, het laagst. We beseffen dat we ondernemen met publiek geld;
  • We hebben een slagingspercentage van 100%.
Hoe het werkt

In het kort: Onderwijs Interim Desk doet wat nodig is om een kwalitatieve match te maken. Dat begint met het in kaart brengen van de behoeftes van de schoolorganisatie. Vervolgens stellen we in samenwerking met de BAC een profiel en een wervende, toekomstgerichte vacature op. Deze sluit uiteraard aan bij de onderwijsvisie van de school. We begeleiden de BAC bij het afnemen van professionele interviews en creëren eenheid in kijken, handelen en besluiten.

Ook het plaatsen en verspreiden van de vacature nemen we je uit handen. We maken gebruik van een unieke mediamix en schakelen ons uitgebreide netwerk in. Daarbij zoeken we vooraf al pro-actief naar de juiste kandidaat. Vervolgens maken we indien gewenst een voorselectie, doen we een screening en nodigen we geschikte kandidaten uit voor een gesprek. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om het maken van de voorselectie en het screenen van de kandidaten zelf te verzorgen.

Aanvraag doen
Interim onderwijs (PO)
Werving & Selectie voor PO
Ontwikkelbox

Indien gewenst kan het selectieproces worden uitgebreid met het afnemen van testen op maat met de Onderwijs Ontwikkelbox. Deze tool geeft inzicht in de ontwikkelingsmogelijkheden van de te benoemen kandidaat waaruit een benoemingsadvies kan voortvloeien. De Onderwijs Ontwikkelbox helpt professionals in het onderwijs tevens bij het vormen van een realistisch zelfbeeld. Vanuit dit zelfbeeld komen zij zelf in beweging richting de functie die bij hen past.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Arjo de Groot

Samen waarde toevoegen aan het onderwijs? Neem contact op; dan nemen we samen de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van leerlingen en de wereld om ons heen!

Voordelen

Waardegedreven mentaliteit

In onze samenwerking kun je altijd rekenen op een inhoudelijke en eerlijke reactie. Integriteit, openheid en eerlijkheid zijn voor ons vanzelfsprekende kernwaarden.

Eerlijke tarieven, hoge kwaliteit

Wij werken met de minimale fee die nodig is om ons werk goed te kunnen doen. Genoeg is genoeg: optimale onderwijskwaliteit leveren is immers ons hoogste doel.

Voor Primair Onderwijs
Praktijkervaring

We kennen de problematiek en complexiteit van een schoolorganisatie. Dit stelt ons in staat betere analyses te maken en een team te vormen met de interimmer.

Wat anderen van ons vinden

Onderwijs Interimdesk is een professionele partner in het onderwijs. Ik heb zowel als klant (inhuren van een interim IB’er en werving en selectie)en in opdracht van (interim directeur)met hen te maken. Duidelijk, transparant, deskundig en snelheid. Ook in de werving en selectie komen zij tot verassende resultaten.

Henri Verheij
Henri Verheij
Interim directeur

Ik vind het heel fijn dat het een duidelijke keuze van Onderwijs Interim Desk is dat publiek geld zoveel mogelijk in het onderwijs moet blijven.

John van Bemmelen
Interim directeur

De samenwerking met OID ervaar ik als erg kundig en prettig. Arjo is betrokken, open, professioneel en realistisch. Hij maakt echt waar wat hij toe zegt, zowel aan de opdrachtgever als aan mijzelf. Door de gedegen werving- en selectieprocedure zorgt OID voor de juiste persoon op de juiste plek.

Wilma van Maarschalkerweerd
interim IB’er

Arjo de Groot heeft ruim de tijd genomen om mij te leren kennen. Hij heeft geïnvesteerd in het in beeld brengen van mijn motivatie en capaciteiten. Hierdoor voelde ik mij serieus genomen en weet ik dat Arjo de intentie heeft om de best mogelijke match te maken tussen opdrachtgever en de interim. Het was mij duidelijk dat hij gedreven wordt door de missie van onderwijs, namelijk kwalitatief goed onderwijs voor elk kind.

Anita Uittenbogaart
interim IB’er
0
Ingeschreven interimmers
0%
Slagingspercentage werving en selectie
0 jaar
Ervaring met interimwerk in het onderwijs
0
Verstuurde Onderwijs Ontwikkelboxen