Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We zien in Nederland een enorme rijkdom en weelde. Onderwijs Interim Desk vindt het daarom van belang om die rijkdom en weelde te delen. In eerste instantie is ons streven zo veel mogelijk geld in het onderwijs te houden. We willen daarentegen wel concurreren met bedrijven en bureaus die andere uitgangspunten hebben.

Meer waarde

We staan voor groei van onderwijskwaliteit en gaan ervan uit dat daar soms externen voor nodig zijn. Onze adviezen, onze inzet en tijd zijn daarom altijd gericht op het vermeerderen van waarde in het onderwijs. Lees hier meer over onze uitgangspunten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze verantwoordelijkheid

Ons DNA

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA. Naast voorgaande is het onze diepe overtuiging dat we goed moeten zijn voor de wereld om ons heen.  We hebben veel en hebben daarom de verantwoordelijkheid om een verschil te maken. Dat is voor ons geen vraag.

We hebben ontwikkelingswerk gedaan en armoede gezien en dat heeft ons veranderd. Hierdoor kunnen we niet anders dan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom streven we er elk jaar naar om 100 arme kinderen dagelijks te voorzien van een maaltijd. Daarnaast helpen we ze om naar school te gaan. Deze kinderen leven in bittere armoede.

Pan de Vida

Hiervoor ondersteunen we het werk van Pan de Vida. Pan de Vida beheert op de meest troosteloze plekken in Peru 40 kinderrestaurants waar kinderen een maaltijd krijgen. Daarnaast beheert Pan de Vida een kindertehuis waar 16 kinderen worden opgevangen.

Ander doel

Naast de fysieke behoefte heeft Pan de Vida nog een ander doel.  Pan de Vida vindt het van levensbelang dat deze kinderen zo veel als mogelijk horen dat ze geliefd en belangrijk zijn. Voor veel kinderen is deze boodschap uniek en nieuw. We weten dat elke gegeven euro rechtstreeks ten goede komt aan kinderen die ons heel hard nodig hebben. We vinden het een voorrecht om mee te mogen helpen.

Arjo de Groot

Samen waarde toevoegen aan het onderwijs? Neem contact op; dan nemen we samen de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van leerlingen en de wereld om ons heen!

Voordelen

Waardegedreven mentaliteit

In onze samenwerking kun je altijd rekenen op een inhoudelijke en eerlijke reactie. Integriteit, openheid en eerlijkheid zijn voor ons vanzelfsprekende kernwaarden.

Eerlijke tarieven, hoge kwaliteit

Wij werken met de minimale fee die nodig is om ons werk goed te kunnen doen. Genoeg is genoeg: optimale onderwijskwaliteit leveren is immers ons hoogste doel.

Voor Primair Onderwijs
Praktijkervaring

We kennen de problematiek en complexiteit van een schoolorganisatie. Dit stelt ons in staat betere analyses te maken en een team te vormen met de interimmer.

0
Ingeschreven interimmers
0%
Slagingspercentage werving en selectie
0 jaar
Ervaring met interimwerk in het onderwijs
0
Verstuurde Onderwijs Ontwikkelboxen