Over Arjo de Groot

Als groepsleerkracht, VMBO-docent, directeur, interim directeur en interim rector kent Arjo de Groot, het onderwijs van binnenuit. Zichtbaar is dat in zijn carrière het onderzoeken, inschatten en ontwikkelen van gedrag van individuen en teams altijd een rode draad geweest.

Door zich in ontwikkelvraagstukken en gedrag van onderwijspersoneel te storten, heeft hij veel expertise opgebouwd. De rollen van bijvoorbeeld teamleider, begeleider, interimmer, assessor en externe beoordelaar hebben daar bij geholpen. Die kennis en ervaring zet hij nu dagelijks in om interimmers te begeleiden in hun interim opdracht. Hierdoor haalt de onderwijsinstelling maximale waarde uit de samenwerking met de interim zorgcoördinator, directeur, teamleider, intern begeleider, (con)rector of teamleider.

Het idee voor Onderwijs Interim Desk ontstond in 2017, vanwege een toenemende onvrede over het gedrag en de lage impact van externe bedrijven in het onderwijs. De kwaliteit was te laag en de tarieven te hoog, zag Arjo. Om echt waarde te kunnen toevoegen in het onderwijs was een detacheringsbureau nodig dat méér deed dan matchen en cashen alleen. Vanuit die motivatie ontstond Onderwijs Interim Desk. De oorspronkelijke ideeën zijn nog altijd leidend bij het leiden van Onderwijs Interim Desk. Onderwijs Interim Desk staat voor kwaliteit en een lage bureaumarge. 

Lees meer over de kernpunten van Onderwijs Interim Desk

Arjo de Groot

Samen waarde toevoegen aan het onderwijs? Neem contact op; dan nemen we samen de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van leerlingen en de wereld om ons heen!