Over Onderwijs Interim Desk

Als bekende, betrouwbare en zeer ervaren partner van het onderwijs biedt Onderwijs Interim Desk kwalitatieve oplossingen voor de invulling en ontwikkeling van leiderschap. We stellen de ontwikkeling van mensen, groei van leiderschap en groei van onderwijskwaliteit centraal in alles wat we doen.

Voor ons is detachering in het onderwijs méér dan matchen op basis van de competenties van de zorgcoördinator, teamleider, intern begeleider, schooldirecteur of (con)rector alleen. We screenen al onze interimmers en brengen individuele leiderschapskwaliteiten samen met de specifieke leiderschapsbehoefte van een onderwijsinstelling. Zo dragen we bij aan het beste onderwijs en de ontwikkeling van mens en maatschappij.

Onze oplossingen zijn bedoeld voor het primair en voortgezet onderwijs, op interim-basis of voor de lange termijn. We werken landelijk vanuit de Achterhoek.

Voordelen

Waardegedreven mentaliteit

In onze samenwerking kun je altijd rekenen op een inhoudelijke en eerlijke reactie. Integriteit, openheid en eerlijkheid zijn voor ons vanzelfsprekende kernwaarden.

Eerlijke tarieven, hoge kwaliteit

Wij werken met de minimale fee die nodig is om ons werk goed te kunnen doen. Genoeg is genoeg: optimale onderwijskwaliteit leveren is immers ons hoogste doel.

Voor Primair Onderwijs
Praktijkervaring

We kennen de problematiek en complexiteit van een schoolorganisatie. Dit stelt ons in staat betere analyses te maken en een team te vormen met de interimmer.

Lees meer over onze toegevoegde waarde
Onderwijs interim bureau Aalten
Over Arjo de Groot

Al zijn hele werkzame leven is Arjo de Groot betrokken bij het onderwijs. Eerst als leerkracht, later als directeur en interimmer. Zijn behoefte aan een eerlijk, betekenisvol detacheringsbureau voor het onderwijs nam in die jaren steeds verder toe. Geen verstand van onderwijs maar wel grote marges pakken? Dat kan en moet anders, vindt Arjo, want onderwijs wordt betaald met publiek geld en dat geld moet primair naar de leerlingen. Daarom richtte hij in 2017 Onderwijs Interim Desk op, waarmee hij zelf het verschil maakt in het onderwijs.

Meer lezen over Arjo de Groot
Leiderschap in het onderwijs

Hoe herken je goed leiderschap? En is een goede leider ook de juiste leider die past bij je onderwijsdoelen en -cultuur? Die vragen staan binnen het werk van Onderwijs Interim Desk centraal. Het maken van de juiste match vraagt immers om een bovengemiddeld goede inventarisatie van leiderschapskwaliteiten aan de ene kant, én een specifieke inschatting van de leiderschapsbehoeftes van de onderwijsinstelling aan de andere kant.

Lees meer over leiderschap in Primair Onderwijs of leiderschap in Voortgezet Onderwijs.

Over Arjo de Groot

Arjo de Groot

Samen waarde toevoegen aan het onderwijs? Neem contact op; dan nemen we samen de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van leerlingen en de wereld om ons heen!