Ontwikkeling

In het onderwijs draait alles om ontwikkeling. Voor Onderwijs Interim Desk geldt dat we de ontwikkeling van mensen, groei van leiderschap en groei van onderwijskwaliteit centraal stellen in alles wat we doen. We geven leiders de juiste mogelijkheden en onderwijsinstellingen de juiste leiders om zich verder te ontwikkelen.

We springen in op ontwikkelvraagstukken die spelen bij onze opdrachtgevers en stemmen de aanpak af op de specifieke vraag. Ons doel is altijd om mensen in beweging te krijgen. Want als de mensen in het onderwijs zich ontwikkelen, ontwikkelt ook het onderwijs zich. En dat is weer van directe invloed op de waarde voor de leerlingen.

Werving & Selectie voor PO
Onderwijs Ontwikkelbox

Ook ons werk op het gebied van interimvragen en werving & selectie kenmerkt zich door de focus op ontwikkeling. Het stopt niet bij het in kaart brengen van de ontwikkelmogelijkheden ten opzichte van een functie. We helpen actief om deze leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met de Onderwijs Ontwikkelbox: een tool die inzicht biedt in de ontwikkelingsmogelijkheden van de professional.

De Onderwijs Ontwikkelbox helpt je bij het vormen van een realistisch zelfbeeld, zodat je vanuit daar in beweging kunt komen richting de onderwijsfunctie die bij jou en je kwaliteiten past. Nieuwsgierig? Vraag hieronder de Onderwijs Ontwikkelbox aan.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Arjo de Groot

Samen waarde toevoegen aan het onderwijs? Neem contact op; dan nemen we samen de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van leerlingen en de wereld om ons heen!

Voordelen

Waardegedreven mentaliteit

In onze samenwerking kun je altijd rekenen op een inhoudelijke en eerlijke reactie. Integriteit, openheid en eerlijkheid zijn voor ons vanzelfsprekende kernwaarden.

Eerlijke tarieven, hoge kwaliteit

Wij werken met de minimale fee die nodig is om ons werk goed te kunnen doen. Genoeg is genoeg: optimale onderwijskwaliteit leveren is immers ons hoogste doel.

Voor Primair Onderwijs
Praktijkervaring

We kennen de problematiek en complexiteit van een schoolorganisatie. Dit stelt ons in staat betere analyses te maken en een team te vormen met de interimmer.

Wat anderen van ons vinden

Ik vind het heel fijn dat het een duidelijke keuze van Onderwijs Interim Desk is dat publiek geld zoveel mogelijk in het onderwijs moet blijven.

John van Bemmelen
Interim directeur
0
Ingeschreven interimmers
0%
Slagingspercentage werving en selectie
0 jaar
Ervaring met interimwerk in het onderwijs
0
Verstuurde Onderwijs Ontwikkelboxen