Voor interimmers

Ben jij professional in het onderwijs en op zoek naar interim werk? Schrijf je dan in bij Onderwijs Interim Desk door onderstaande stappen te doorlopen. Wij bieden interim opdrachten door heel Nederland, zowel in het primair als het voortgezet onderwijs.

Onderwijs Interim Desk is geen standaard interim bureau. Wij hebben aandacht voor jouw individuele leiderschapskwaliteiten en koppelen die aan de specifieke leiderschapsbehoefte van een onderwijsinstelling. Zo maakten wij al vele succesvolle matches in het onderwijs.

Inschrijven? Zo werkt het

Waarde toevoegen staat centraal in alles wat we doen, dus ook als het om het koppelen en begeleiden van interimmers gaat. Met al onze interimmers doorlopen wij een inschrijfprocedure die bestaat uit de volgende stappen.

Om je aan te melden bij Onderwijs Interim Desk dien je allereerst je cv aan te leveren. Je kunt je cv door te solliciteren via de open vacature via deze link. Wij beoordelen jouw cv en nodigen je bij een goede eerste indruk uit voor een kennismakingsafspraak.

Is de juiste klik aanwezig, dan ontvang je van ons de inloggegevens voor de portal en de instructies voor de Onderwijs Ontwikkelbox. Deze testserie is een ontwikkeltool en geeft inzicht in jouw kwaliteiten en leerpunten. Het invullen van deze vragenlijsten is een belangrijk onderdeel van onze screening: het geeft ons de mogelijkheid om je versneld te leren kennen. Zo krijgen wij én jij een goed beeld van jouw ontwikkelpotentieel.

Wij werken alleen met gescreende interimmers. De ontwikkeling van mensen in het onderwijs staat bij Onderwijs Interim Desk immers centraal, en om te kunnen ontwikkelen is het essentieel om jezelf te leren kennen. De Onderwijs Ontwikkelbox helpt daarbij. Het invullen van de vragenlijsten doe je thuis. Dit neemt in totaal een dagdeel in beslag en kan over verschillende momenten verdeeld worden.

We plaatsen de uitslagen in de portal en nemen de resultaten persoonlijk met je door. Belangrijk om te weten is dat we interimmers nooit beoordelen op basis van alleen de testresultaten. Je cv, onze kennismaking en de terugkoppeling van de testen samen vormen de input voor het nemen van een besluit.

Is er op basis van alle vergaarde informatie nog steeds een match? Welkom bij Onderwijs Interim Desk!

Van tijd tot tijd zetten wij interim vacatures uit onder de bij ons aangesloten interimmers. Deze opdrachten bevinden zich door heel Nederland. Doordat wij al onze interimmers gescreend hebben en goed kennen, zijn onze voordrachten van kwalitatief hoog niveau.

Begeleiding tijdens en na de opdracht

Ga je aan de slag met een interim opdracht vanuit Onderwijs Interim Desk, dan mag je rekenen op intensieve begeleiding vanuit ons. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jij je werk goed kunt uitvoeren. Zie ons als extra teamlid: wij zorgen voor gestroomlijnde en duidelijke communicatie en fungeren als ervaren sparringpartner.

Dat begint al bij het opstellen van het plan van aanpak: staan alle neuzen dezelfde kant op en zijn de verwachtingen eensgezind? Alleen dan kunnen we immers echt van waarde zijn tijdens de interim opdracht.

We zeggen altijd waar het op staat zodat jij je werk als interimmer optimaal kunt uitvoeren en de school daar echter beter van wordt. Indien nodig gaan we een eventuele confrontatie met jou of de onderwijsinstelling dus niet uit de weg. Alles met het oog op maximale kwaliteit voor het onderwijs en de leerlingen.

“Ook als ik zelfstandig een opdracht aanneem, zou ik willen dat ik die opdracht via Onderwijs Interim Desk kon doen,” hoorden we eens van één van de aangesloten interimmers. Een mooi compliment dat de waarde van onze begeleiding goed onderstreept.