Contact opnemen met Onderwijs Interim Desk

Een goede bereikbaarheid is één van de beloftes van Onderwijs Interim Desk. Op werkdagen kun je ons bellen tussen 08.30 uur en 18.00 uur (085 -130 00 24). Mailen kan altijd op info@onderwijsinterimdesk.nl. In de avonduren en in het weekend kun je onderstaand contactformulier invullen, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Aanmelden als interimmer? Dat kan door je cv te sturen naar info@onderwijsinterimdesk.nl.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Veelgestelde vragen

Wat wij van onze klanten te horen krijgen is dat de meeste bureaus commercieel gedreven zijn. Onderwijs Interim Desk is daarentegen waardegedreven: met alles wat we doen voegen we waarde toe aan het onderwijs.

We hebben altijd 15 tot 20 interimmers aan het werk. Daarnaast lopen verschillende werving- en selectietrajecten en geven we trainingen of nemen we assessments af. Meer hoeft ook niet. We doen ons werk met aandacht en dat kost tijd. Ook hiervoor geldt: genoeg is genoeg.

Nee, onze ingeschreven interimmers werken verspreid over heel Nederland. Zeker in dit digitale tijdperk is het gemakkelijk om goed online contact te houden.

Aan het hoofd van een school staan, vaak in crisis, is een verantwoordelijke taak. Dit werk wordt betaald vanuit gemeenschapsgeld. Voor ons zijn dit twee redenen om een screening heel serieus te nemen en alleen met voorstellen te komen waarbij we zeker weten dat we de juiste persoon op de juiste plek zetten. Daarom vinden wij het noodzakelijk om iedere interimmer vooraf te screenen.

Nee, wij doen alles zelf. Dat is een principiële kwestie: we geloven in kwaliteit en vinden dat je die kwaliteit zelf moet kunnen beoordelen. Veel bedrijven in onze markt fungeren bovendien als tussenpersoon bij het afnemen van assessments. Door prijsafspraken met de eigenlijke aanbieders verdienen zij daar ook nog weer aan. Wij vinden dat er zoveel mogelijk geld naar de kwaliteit van het onderwijs moet. Daarom besteden we dit niet uit.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Vraag het aan ons