Inspectie-ongemak

Wij zien in de praktijk het ongemak dat teamleiders en schoolleiders hebben met het waarderingskader 2021 VO van de inspectie. Ongemak omdat het waarderingskader in de praktijk een minder gewaardeerd kader is dan de naam doet vermoeden. Maar ook ongemak omdat veel teamleiders en schoolleiders het niet goed kennen. Gewoon een gebrek aan kennis door de veelheid aan taken. En dan wordt in augustus 2021 alweer een aangepaste versie van het waarderingskader van kracht. Ook dat nog…

Waarderingskader 2021
Studiedag

Geen nood. Puzzel Mij en Onderwijs Interim Desk hebben de handen ineen geslagen. We helpen je met “Waardeer je Kwaliteit” om het (nieuwe) Waarderingskader 2021 VO te doorzien. Wij geven jou daarmee de mogelijkheid om zelf met je team aan de slag te gaan. Wij leren je om het waarderingskader als middel te gebruiken om met je team in gesprek te gaan én in actie te komen. Geen gesprek over het waarderingskader als doel op zich, maar over hoe jullie met je gezamenlijke ambitie op weg zijn om de basiskwaliteit te realiseren. Het gaat over onderwijskwaliteit en teamontwikkeling. We reiken werkvormen aan. We geven je achtergrondinformatie. Aan het einde van de dag ontvang je de licentie en spelmaterialen waarmee je direct met jouw team aan de slag kunt.

Is het zo simpel? Ja zo simpel is het.

Praktische informatie

De training “Waardeer je Kwaliteit” wordt gehouden op 22 en 29 september in het conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Er is een beperkt aantal deelnemers mogelijk, dus schrijf je zo snel mogelijk in. De investering voor deze 1 daagse training bedraagt €625,- (exclusief btw en inclusief materialen ten waarde van €175,-). Interimmers die op het moment van aanmelden een opdracht uitvoeren voor Onderwijs Interim Desk  kunnen deze trainingsdag volgen tegen een gereduceerd tarief. Datzelfde geldt voor directeuren die zich samen met hun intern begeleider inschrijven.

Geïnteresseerd in een incompagny training voor jou en jouw collega’s? Neem dan rustig via onderstaand formulier contact op.

Ik meld me aan voor “Waardeer je Kwaliteit”!
Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.
Wat anderen van ons vinden

Jelle Admiraal heeft op onze school een audit gedaan. Naast de vaste onderdelen van een audit met het inspectiekader gaat Jelle echt de diepte in. Hij wil de hele  ‘puzzel’ zien: Het waarom achter de observatie. Dit kon soms best confronterend zijn, maar zorgt er zeker voor dat onze school weer in beweging komt om de onderwijskwaliteit te verbeteren.

Annemieke Steenbergen
Annemieke Steenbergen
Interim IB'er

Een super praktische training om vanuit spelvorm met je team of bestuurder, optimaal te (leren) communiceren over de eigen schoolse onderwijskwaliteit. De training en het spel bieden een handvat om inhoudelijk kennis te nemen van het onderwijsinspectiekader en geven je tegelijkertijd zicht op de stand van zaken van de onderwijskwaliteit van je school. Blinde vlekken worden zichtbaar waardoor je gezamenlijk de dialoog kunt voeren over de gewenste kwaliteitsontwikkeling en het effect daarvan op de leerlingen.

Angèle van der Star
Interim directeur

Het waarderingskader was voor mij stiekem een “oh-ja-dat-is-er-ook-nog-kader”. Ik kon het niet altijd matchen met de ambities van de school en ik zocht meestal achteraf verbindingen met het waarderingskader. Het kader was sluimerend aanwezig, voelde als een ‘moetje’. Totdat Jelle Admiraal tijdens “Waardeer je Kwaliteit” inzicht gaf in het kader, ondersteund door een eenvoudige, direct toepasbare werkvorm. Wat bleek? Schoolambities en waarderingskader zijn júist kinderlijk eenvoudig te combineren… als je het tenminste ziet. En dat laatste, daar zorgt Jelle Admiraal voor.

Marco König
Marco König
Interim directeur
Waarderingskader 2021

Onderwijs is een publiek belang, betaald met gemeenschapsgeld. Wij willen maar één ding: maximaal resultaat voor school en leerlingen. Dat doel is heilig, die drive zit diep in ons DNA. Daarom ligt onze focus heel bewust op waarde vermeerderen, zodat de leerlingen daar uiteindelijk de vruchten van plukken.

We zijn een ervaren en betrouwbare partner van het onderwijs en stellen ontwikkeling centraal: het stopt niet bij het in kaart brengen van de ontwikkelmogelijkheden ten opzichte van een functie, maar we dragen actief bij aan het benutten van deze ontwikkelmogelijkheden. Want het onderwijs is altijd in beweging, en goed onderwijs is het fundament van onze maatschappij.

Lees meer

Arjo de Groot

Samen waarde toevoegen aan het onderwijs? Neem contact op; dan nemen we samen de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van leerlingen en de wereld om ons heen!

Voordelen

Waardegedreven mentaliteit

In onze samenwerking kun je altijd rekenen op een inhoudelijke en eerlijke reactie. Integriteit, openheid en eerlijkheid zijn voor ons vanzelfsprekende kernwaarden.

Eerlijke tarieven, hoge kwaliteit

Wij werken met de minimale fee die nodig is om ons werk goed te kunnen doen. Genoeg is genoeg: optimale onderwijskwaliteit leveren is immers ons hoogste doel.

Voor Primair Onderwijs
Praktijkervaring

We kennen de problematiek en complexiteit van een schoolorganisatie. Dit stelt ons in staat betere analyses te maken en een team te vormen met de interimmer.

0
Ingeschreven interimmers
0%
Slagingspercentage werving en selectie
0 jaar
Ervaring met interimwerk in het onderwijs
0
Verstuurde Onderwijs Ontwikkelboxen